AnaSayfa / Genel / Kahve falında küstüğü arkadaşını görmek

Kahve falında küstüğü arkadaşını görmek

Kahve falında küstüğü arkadaşını görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küstüğü arkadaşını gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir hareketlenme olması olasıdır.

Kahve falında küs olunan arkadaşla barışmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs arkadaşını görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hastalıkların şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında küstüğü arkadaşını görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs bir arkadaşını görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşınızla barışmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs arkadaş görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla konuşmak kötü ve zor günler yaşanacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını küs görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir