AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs bir arkadaşını görmek

Kahve falında küs bir arkadaşını görmek

Kahve falında küs bir arkadaşını görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, rahat nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında küs bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Kendinizi yormamaya çalışın.

Kahve falında küs olunan arkadaşla barışmak sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun arkadaşını görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşınla küstüğünü görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu arkadaşını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs arkadaşınla barışmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla kavga etmek ruhen güzelleşeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla barışmak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşını görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, şifa ve moral bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir