AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs arkadaş görmek

Kahve falında küs arkadaş görmek

Kahve falında küs arkadaş görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs arkadaş gördüyseniz:

  • Çıkarlarınızı korumayı ihmal etmeyin.

Kahve falında küs arkadaşla barışmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını küs görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, kederlerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küstüğü arkadaşını görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, bazen istemediği şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında küstüğün arkadaşı görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, fırsatların elden kaçacağına delalettir.

Kahve falında küs olan arkadaşı görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğum arkadaşımla barışmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşlarıyla küstüğünü görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla barışmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir