AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını küs görmek

Kahve falında arkadaşını küs görmek

Kahve falında arkadaşını küs görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını küs gördüyseniz:

  • Karışık mesajlar veren kişilere nasıl tepki vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının sana küstüğünü görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla barıştığını görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs arkadaşla barışmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla barışmak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşını görmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşınızla barışmak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun arkadaşlarını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşla barışmak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir