AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs arkadaşını görmek

Kahve falında küs arkadaşını görmek

Kahve falında küs arkadaşını görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, küskünlüklerin oluşacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına delalet eder.

Kahve falında küs arkadaşını gördüyseniz:

  • Yarım kalan işlerinizi veya projelerinizi tamamlayabilir, yenileri için yer açabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun arkadaş görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs arkadaşına sarılmak yüceltileceği sözler duyacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşınla barıştığını görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla konuşmak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine yorulur.

Kahve falında küstüğün arkadaşı görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla kavga etmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, o işi canlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs arkadaş görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşın küstüğünü görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir