AnaSayfa / Genel / Kahve falında kusmak ve temizlemek

Kahve falında kusmak ve temizlemek

Kahve falında kusmak ve temizlemek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kusmak ve temizlemek gördüyseniz:

  • Zarif bir şekilde sormanız durumunda aradığınız yardımı veya desteği bulabilirsiniz.

Kahve falında kusmak ve temizlemek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ilaç içip kusmak kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında ciğer kusmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare kusmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yeşil kusmak alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında içki içip kusmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çiğ et yemek ve kusmak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından et kusmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir