AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından et kusmak

Kahve falında ağzından et kusmak

Kahve falında ağzından et kusmak sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kapanan kapıların açılacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından et kusmak gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız hareketleniyor, iletişim hızlanıyor.

Kahve falında ağzından et kusmak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından kusmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından kan kusmak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, eşlerin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından böcek kusmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına işaret eder.

Kahve falında ağlayarak kusmak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında birinin ağzına kusmak hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzına kusmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ et yiyip kusmak atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir