AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yeşil kusmak

Kahve falında yeşil yeşil kusmak

Kahve falında yeşil yeşil kusmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yeşil kusmak gördüyseniz:

  • Eski örneklemeler etkinliğini yitiriyor.

Kahve falında yeşil su kusmak bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik kusmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil bir şey kusmak yüksek makamlara geleceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil yeşil kusmak mahsullerin fazlalaşacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renkli kusmak tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renkte kusmak düşmanlarla beraber oturmaya, maddi konuların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kusmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk kusmak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir