AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olunan kişiyi görmek

Kahve falında küs olunan kişiyi görmek

Kahve falında küs olunan kişiyi görmek yenileceğine, şifa bulacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, bundan hayır göreceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında küs olunan kişiyi gördüyseniz:

  • Mesleki konularda bazı terslikler devam edebilir.

Kahve falında küs olduğun kişiden özür dilemek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barıştığını görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek dünyasının iyileşmesine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek moral ve sermaye kaybedeceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiden hediye almak işlerin iyiye gideceğine, herkesin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küstüğün kişileri görmek hastalıklara şifa bulunacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli küs olduğun kişiyi görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir