AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğunu görmek

Kahve falında küs olduğunu görmek

Kahve falında küs olduğunu görmek sayılacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konulara daha fazla önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında arkadaşınla küstüğünü görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kocasıyla küs olmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun eski dostunu görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyi görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun biriyle barıştığını görmek büyük kayıplara uğrayacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğu akrabasını görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kaynananın küstüğünü görmek engellerin ortadan kalkacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun insana sarılmak tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir