AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun biriyle barıştığını görmek

Kahve falında küs olduğun biriyle barıştığını görmek

Kahve falında küs olduğun biriyle barıştığını görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle barıştığını gördüyseniz:

  • Sizi arayıp, görüşmek isteyen kimseleri reddetmemelisiniz.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla barıştığını görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğu kişiyle barıştığını görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğu birisiyle barıştığını görmek ele geçecek haram mal ve paraya, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına alamet eder.

Kahve falında iki küs kişinin barıştığını görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle barıştığını görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında küs barıştırmak işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barıştığını görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete alamet eder.

Kahve falında küs olduğu biriyle barıştığını görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir