AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynananın küstüğünü görmek

Kahve falında kaynananın küstüğünü görmek

Kahve falında kaynananın küstüğünü görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, sorunları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynananın küstüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarındaki değişiklikler nedeniyle sorun yaşanabilir.

Kahve falında küs kaynana görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynananın küstüğünü görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, belki ölümler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında kaynana konuşmak imkânlarının azalacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına işarettir.

Kahve falında kaynanasının öldüğünü görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kaynanaya sarılmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işarettir.

Kahve falında eski kaynana görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynanaya beddua etmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında kaynanayı dövmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir