AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla küstüğünü görmek

Kahve falında arkadaşınla küstüğünü görmek

Kahve falında arkadaşınla küstüğünü görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hasadının tarlasında kalacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla küstüğünü gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı uygularken daha tutkulu olmalısınız.

Kahve falında küs olduğun arkadaşını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında küstüğün arkadaşla barışmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşınızla barışmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sağlığın da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğum arkadaşımı görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşla küstüğünü görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşınla barıştığını görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında küs arkadaşla barışmak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir