AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, hayırlı adımlar atacağına, hayattan daha zevk alacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı ifade ederken güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmamak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında küs olduğu insanla konuştuğunu görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu biriyle konuştuğunu görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında küs biriyle konuştuğunu görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki küs insanın konuştuğunu görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küstüğün kişileri görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun kişilerle barıştığını görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir