AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs biriyle konuştuğunu görmek

Kahve falında küs biriyle konuştuğunu görmek

Kahve falında küs biriyle konuştuğunu görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, oğlu evli ise boşanacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında küs biriyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zayıf noktalarından yakalama eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki küs insanın konuştuğunu görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu biriyle konuştuğunu görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğu insanla konuştuğunu görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs biriyle konuştuğunu görmek onlar tarafından çok sevileceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmamak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun kişiyle konuşmak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barıştığını görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir