AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu biriyle konuştuğunu görmek

Kahve falında küs olduğu biriyle konuştuğunu görmek

Kahve falında küs olduğu biriyle konuştuğunu görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu biriyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Sesleri duymazdan gelmenizde fayda var.

Kahve falında küs olduğu biriyle konuştuğunu görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalet eder.

Kahve falında küs biriyle konuştuğunu görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğu insanla konuştuğunu görmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmamak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulur.

Kahve falında iki küs insanın konuştuğunu görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla kavga etmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında küs olunan arkadaş görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir