AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu insanla konuştuğunu görmek

Kahve falında küs olduğu insanla konuştuğunu görmek

Kahve falında küs olduğu insanla konuştuğunu görmek onları tebrik edeceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğu insanla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında iki küs insanın konuştuğunu görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğu insanla konuştuğunu görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmamak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında küs biriyle konuştuğunu görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğu biriyle konuştuğunu görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla barışmak fikirlerinin amacına ulaşacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun insanla konuşmak kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir