AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmamak

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmamak

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmamak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, çok başarılı adımlar atacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmamak gördüyseniz:

  • Aman dikkat edin, eliniz yanmasın.

Kahve falında küs olduğu insanla konuştuğunu görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında iki küs insanın konuştuğunu görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle konuşmamak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğu biriyle konuştuğunu görmek başının derde gireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında küs biriyle konuştuğunu görmek güzel günler görüleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun birinden hediye almak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, dileklerinin de kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla küstüğünü görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir