AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun insanı görmek

Kahve falında küs olduğun insanı görmek

Kahve falında küs olduğun insanı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, mali olarak küçüleceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun insanı gördüyseniz:

  • Olan biteni tam olarak anlayabilmek için zaman istemelisiniz.

Kahve falında iki küs insanı görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanın evine gitmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında küs insanla konuşmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun insanlarla konuşmak Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına tabir olunur.

Kahve falında küs insanla barışmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, şansın kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs insanı görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki küs insanın konuştuğunu görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun insanla kavga etmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir