AnaSayfa / Genel / Kahve falında küstüğün insanı görmek

Kahve falında küstüğün insanı görmek

Kahve falında küstüğün insanı görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, zevki sefa içinde olacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına delalettir.

Kahve falında küstüğün insanı gördüyseniz:

  • Tamir veya düzenleme gibi konularda yapacağınız sakarlıklardan gelen büyük zararlara açıksınız.

Kahve falında küs olduğu insanı görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla barıştığını görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun insanı öpmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına işarettir.

Kahve falında küs olduğu insanla konuştuğunu görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, şansın ve bahtının da açılacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun insanla sarılmak çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun insanlarla konuşmak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında küstüğün insanı görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun insanla konuşmak dertlerin günden güne artacağına, çok pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir