AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki küs insanı görmek

Kahve falında iki küs insanı görmek

Kahve falında iki küs insanı görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işarettir.

Kahve falında iki küs insanı gördüyseniz:

  • Sizin için belirsizlik içeren bir yöne yöneltilmeye çalışılabilirsiniz.

Kahve falında küs insanla barışmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğun insanla barışmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, mutlu bir insan olunacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu insanla barışmak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun insanla konuşmak elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun insanla sarılmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun insanla kavga etmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki küs insanı görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun insanla barıştığını görmek yardımının olacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir