AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki küs insanın barıştığını görmek

Kahve falında iki küs insanın barıştığını görmek

Kahve falında iki küs insanın barıştığını görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, onlara galip geleceğine işarettir.

Kahve falında iki küs insanın barıştığını gördüyseniz:

  • Sizi yanıltan veya aldatmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında iki küs insanın barıştığını görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, sorunlarını teker teker aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla barıştığını görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında iki küs kişinin barıştığını görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu birisiyle barıştığını görmek takdir toplayacağına, kalp kıracağına inanılır.

Kahve falında küs iki kardeşin barıştığını görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla barıştığını görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğu biriyle barıştığını görmek güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla barıştığını görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir