AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birinden altın almak

Kahve falında küs olduğun birinden altın almak

Kahve falında küs olduğun birinden altın almak zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, şifa ve moral bulacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hep yerinde sayacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun birinden altın almak gördüyseniz:

  • Parasal konularda ise, dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında küs olduğun birinden altın almak emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında küs komşunu görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuşmak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küstüğü biriyle konuşmak böylece aynı hataları yapmayacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine işaret eder.

Kahve falında küs biriyle konuşmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiye tokat atmak kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen anneyi küs görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun bir insanı görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir