AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs biriyle konuşmak

Kahve falında küs biriyle konuşmak

Kahve falında küs biriyle konuşmak borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ele geçen kazancın azalacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmanız sizi daha olumlu bir yola sokabilir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle konuşmak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında küs insanla konuşmak zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında küs birisiyle konuşmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun biriyle telefonla konuşmak iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğu biriyle telefonda konuşmak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğunla konuşmak yüceltileceği sözler duyacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına delalet eder.

Kahve falında küs olunan biriyle konuşmak yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küstüğün biriyle konuşmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir