AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun bir insanı görmek

Kahve falında küs olduğun bir insanı görmek

Kahve falında küs olduğun bir insanı görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun bir insanı gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi gereksiz yere bitirebilir ya da yanlış değerlerıdirebilirsiniz.

Kahve falında küs olduğu insanla konuştuğunu görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun insanla barışmak problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, fenalıkta bulunmaya alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla barıştığını görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu insanı görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla sarılmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında iki küs insanın barıştığını görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında iki küs insanın konuştuğunu görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla konuşmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir