AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun arkadaş görmek

Kahve falında küs olduğun arkadaş görmek

Kahve falında küs olduğun arkadaş görmek aşama göstermeyeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğun arkadaş gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında arkadaşınla küstüğünü görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında küs arkadaşla kavga etmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşla küstüğünü görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla barıştığını görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşla küstüğünü görmek aile içinde de bereketin artacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının küs olduğunu görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olunan arkadaşla barışmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında küs bir arkadaşınızla barışmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir