AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yakın arkadaşla küstüğünü görmek

Kahve falında en yakın arkadaşla küstüğünü görmek

Kahve falında en yakın arkadaşla küstüğünü görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kazancının günden güne azalacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşla küstüğünü gördüyseniz:

  • Aile, ev, gayrimenkul başlıklı konularda istediğiniz gibi gitmeyen yerleri dile getirebilirsiniz.

Kahve falında en yakın arkadaşla küstüğünü görmek ayaklandıracağına, kasasının ağırlaşacağına delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşınla küstüğünü görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşınla küsmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşınla görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine inanılır.

Kahve falında en yakın arkadaşınla kavga etmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında en yakın arkadaşla sevgili olmak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşla tartışmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, alışveriş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşlarını görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir