AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs arkadaşla kavga etmek

Kahve falında küs arkadaşla kavga etmek

Kahve falında küs arkadaşla kavga etmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında küs arkadaşla kavga etmek gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, gayrimenkullerinizi ya da daha karışık bazı konuları ilgilendiren başlıklarda bazı şeyler netlik kazanmaya başlıyor veya siz kafanızda olayları netleştiriyorsunuz.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla kavga etmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kişinin her türlü zenginliğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs arkadaşla kavga etmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla kavga etmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğunuz biriyle kavga etmek tartışmalı bir işe girileceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğu biriyle kavga etmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında küs olduğun insanla kavga etmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun biriyle kavga etmek onların önüne geçeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında küs olan biriyle kavga etmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir