AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs bir arkadaşınızla barışmak

Kahve falında küs bir arkadaşınızla barışmak

Kahve falında küs bir arkadaşınızla barışmak huzur ve mutluluk bulacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına tabir olunur.

Kahve falında küs bir arkadaşınızla barışmak gördüyseniz:

  • Aşırılığa kaçmanız, maddi açılardan size zarar getirebilir.

Kahve falında küs olunan arkadaşla barışmak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine işarettir.

Kahve falında küs olan arkadaşla barışmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla barışmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla barışmak kazancını çoğaltacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye işaret eder.

Kahve falında küs arkadaşınla barışmak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla barışmak kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında küs arkadaşla barışmak ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşla barışmak bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir