AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla küstüğünü görmek

Kahve falında arkadaşla küstüğünü görmek

Kahve falında arkadaşla küstüğünü görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşla küstüğünü gördüyseniz:

  • İnsanlar sizin gibi düşünmeseler bile, siz kendinizi açıkça ifade ettiniz.

Kahve falında küs bir arkadaşınızla barışmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine işaret eder.

Kahve falında küs arkadaşla barışmak kazancın her geçen gün daha da artacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında küs arkadaşına sarılmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küsmüş arkadaşını görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs arkadaşını görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs arkadaşla kavga etmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğum arkadaşımla barışmak yeni bir hayata başlayacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşınla barıştığını görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir