AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının küs olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının küs olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının küs olduğunu görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, zararını tamamen kapatacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, ayrılık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının küs olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda daha etkin olmanın planlarını yapabilirsiniz.

Kahve falında küs arkadaşına sarılmak daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun arkadaş görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olan arkadaşla barışmak büyük paralara sahip olacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğum arkadaşımla barışmak rahat bir hayata sahip olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşına sarılmak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, önemli atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında eski küs arkadaşını görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğum arkadaşımı görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşınızla barışmak ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir