AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğumuz kişiyi görmek

Kahve falında küs olduğumuz kişiyi görmek

Kahve falında küs olduğumuz kişiyi görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, üzüntülerin son bulacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğumuz kişiyi gördüyseniz:

  • İş veya para konularını fazla zorluyor olabilirsiniz, başarmanın ya da şartlarınızı oluşturmanın farklı yollarını kullanmakta fayda var.

Kahve falında küs olduğun kişiyi dövmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun kişileri görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun kişiyle kavga etmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında küstüğün kişiyle kavga etmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olan kişiyi görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barışmak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyi görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, amaçlarına ulaşmaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir