AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun kişiyle barışmak

Kahve falında küs olduğun kişiyle barışmak

Kahve falında küs olduğun kişiyle barışmak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, zor bir duruma düşüleceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barışmak gördüyseniz:

  • Fikir çatışmalarına girmeden ortamı aydınlatmak için sorular sorabilir, isteklerde bulunabilir veya konuları siz tartışmaya açabilirsiniz.

Kahve falında küs olan kişiyle barışmak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barışmak kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyle barışmak zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olunan kişiyle barışmak işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, çok güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs kişiyle barışmak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun kişilerle barışmak sevdiğine kavuşacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olan akrabayla barışmak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşınla barışmak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir