AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun kişiyle konuşmak

Kahve falında küs olduğun kişiyle konuşmak

Kahve falında küs olduğun kişiyle konuşmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde ipleri elinizde tutmanız gerekiyor.

Kahve falında küs olduğum kişiyle konuşmak fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak elindekileri de kaptıracağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle konuşmak fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun kişilerle konuşmak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle telefonda konuşmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun insanlarla konuşmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine delalettir.

Kahve falında küs olunan biriyle konuşmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına yorulur.

Kahve falında küs sevgiliyle konuşmak sorunların tek kalemde silineceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir