AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğunla konuşmak

Kahve falında küs olduğunla konuşmak

Kahve falında küs olduğunla konuşmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğunla konuşmak gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizinle aynı fikirde olmasa dahi, belli ilişki, iş birliği, anlaşma veya düzenleme konularında kafanızda size ait fikirlere sahipsiniz.

Kahve falında küs komşuyla konuşmak borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, herkesin desteğinin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında küs birisiyle konuşmak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanlarla konuşmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğu biriyle konuşmak barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küslerle konuşmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu insanla konuşmak çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğunla konuşmak zor ve stresli günler geçireceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir