AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun sevgilini görmek

Kahve falında küs olduğun sevgilini görmek

Kahve falında küs olduğun sevgilini görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında küs olduğun sevgilini gördüyseniz:

  • Herkesin kendince haklı olması olayları iyice zorlaştırabilir.

Kahve falında küs olduğun sevgiliyle barışmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle küs olmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında küs sevgiliyle konuşmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olmak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle küs olduğunu görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle sevgili olmak yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olan sevgiliyi görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisiyle küs olmak keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir