AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs kişiyle barışmak

Kahve falında küs kişiyle barışmak

Kahve falında küs kişiyle barışmak onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, eğleneceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında küs kişiyle barışmak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ikili ilişkileriniz açısından yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında küs olan kişiyle barışmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, yıkılacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barışmak sahip olduklarının da çoğalacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişilerle barışmak yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olunan kişiyle barışmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, çıkmaza gireceğine rivayet eder.

Kahve falında küs kişiyle barışmak büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğu kişiyle barışmak elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına alamet eder.

Kahve falında küs olup barışmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında küs insanla barışmak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir