AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesiyle tartışmak

Kahve falında annesiyle tartışmak

Kahve falında annesiyle tartışmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Yeni fikirler karlı girişimlere dönüşebilir.

Kahve falında anne ve babayla tartışmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş anneyle tartışmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş annesiyle tartışmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında üvey anneyle tartışmak eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında anne tartışmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine inanılır.

Kahve falında annesiyle tartışmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine inanılır.

Kahve falında anneyle tartışmak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin annesiyle tartışmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, elinin darlaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir