AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümceni hamile görmek

Kahve falında görümceni hamile görmek

Kahve falında görümceni hamile görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında görümceni hamile gördüyseniz:

  • Maddi konularda kafanızı karıştıran ya da size yeni fikirler veren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında görümce hamile görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, yaptığı işte sivrileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında görümceni hamile görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında görümceyi hamile görmek eline büyük paralar geçeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında görümcenin hamile olduğunu görmek prestij kazanacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret eder.

Kahve falında görümcesini hamile görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, günahkâr olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümcemi hamile görmek mekân değiştireceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görümcesinin kızını görmek çok büyük paralar kazanılacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görümcelerini görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir