AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak tartışmak

Kahve falında ağlayarak tartışmak

Kahve falında ağlayarak tartışmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayarak tartışmak gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmamalısınız.

Kahve falında ağlayarak tartışmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdıkla tartışmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına inanılır.

Kahve falında bir akrabayla tartışmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşıyla tartışmak çok üzüntü yaşayacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ev sahibiyle tartışmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği biriyle tartışmak dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle tartışmak sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle telefonda tartışmak güzel bir bayanla evlilik yapacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir