AnaSayfa / Genel / Kahve falında çingeneyle tartışmak

Kahve falında çingeneyle tartışmak

Kahve falında çingeneyle tartışmak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında çingeneyle tartışmak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen işlere karışmamanızda fayda var.

Kahve falında çingeneyle tartışmak evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çingeneler görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çingeneden kaçmak gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kendi patronu olacağına rivayet eder.

Kahve falında çingene bebek görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına delalettir.

Kahve falında çingene evinde yemek yemek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çingenelerle oynamak sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında çingene erkek çocuğu görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet eder.

Kahve falında çingene kadınlar görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, para kazanmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir