AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş mantar görmek

Kahve falında kurutulmuş mantar görmek

Kahve falında kurutulmuş mantar görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, herhangi zarara uğramayacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş mantar gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Kahve falında kurutulmuş mantar görmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağının kuruduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş kırmızı biber görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında sobada çamaşır kurutmak uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kuruduğunu görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine inanılır.

Kahve falında kurutulmuş incir görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında çiçeklerin kuruduğunu görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurutulmuş patlıcan görmek başarısının çoğalacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir