AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş balık görmek

Kahve falında kurutulmuş balık görmek

Kahve falında kurutulmuş balık görmek işin düzeltileceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, dinç kalacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurutulmuş balık gördüyseniz:

  • Boşuna mantıklı argümanlar ortaya koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kurutulmuş balık görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında balık kurutmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında kurutulmuş patlıcan görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağacın kuruduğunu görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kurutulmuş incir görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını kurutmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, yardımın alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş dolmalık biber görmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dudağının kuruduğunu görmek neşesini kaybedeceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir