AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş patlıcan görmek

Kahve falında kurumuş patlıcan görmek

Kahve falında kurumuş patlıcan görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş patlıcan gördüyseniz:

  • Belli direktiflerden irite olmamalısınız.

Kahve falında kurumuş patlıcan görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş dallar görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş nane görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş çiçek görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş mısır tarlası görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, işlerinin kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soba borusu kurum görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurum başkanı görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş ırmak görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir