AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş çiçek görmek

Kahve falında kurumuş çiçek görmek

Kahve falında kurumuş çiçek görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş çiçek gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi yapılan işleri haletmenin daha iyi yolları olabileceğinden bazı konulardaki belirsizliklere kadar her şeyi sorgulamayı gerektiriyor.

Kahve falında kurumuş çiçeğe su vermek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş çiçeği sulamak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kurumuş çiçek görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında saksıda kurumuş çiçek görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kurum müdürünü görmek çok sorunlu günler geçireceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet kurumu görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş kan görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir