AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurum başkanı görmek

Kahve falında kurum başkanı görmek

Kahve falında kurum başkanı görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, güzel davetler alacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında kurum başkanı gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması muhtemel olan yeni bir durumdur.

Kahve falında kurum başkanı görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında amerika başkanını görmek günahtan temizlenmeye, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işarettir.

Kahve falında eski devlet başkanı görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında devlet başkanına sarılmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanı eşini görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş devlet başkanını görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkan eşi görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalettir.

Kahve falında devlet başkanını hasta görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, isteklerin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir