AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş kayısı görmek

Kahve falında kurumuş kayısı görmek

Kahve falında kurumuş kayısı görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, tecrübe kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş kayısı gördüyseniz:

  • Maddi anlamda dikkatli hareket edin.

Kahve falında kurumuş kayısı görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine işarettir.

Kahve falında kurum döküldüğünü görmek onlarla gönül birliği edeceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında kurumuş çiçek görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kurumuş mısır tarlası görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş üzüm bağı görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında is kurum görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sobanın kurumunu görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir