AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurum döküldüğünü görmek

Kahve falında kurum döküldüğünü görmek

Kahve falında kurum döküldüğünü görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, sorununu kolayca çözeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kurum döküldüğünü gördüyseniz:

  • İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Kahve falında kurumuş mısır tarlası görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında kurumuş üzüm görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş havuz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş burun pisliği görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, helal lokma yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında soba borusu kurum görmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, geçmişi unutup geleceğine alamet eder.

Kahve falında kurumuş papatya görmek kindar olacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet eder.

Kahve falında kurum başkanı görmek anne baba dualarının alınacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş çiçek görmek işlerinden belirsizlik olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir