AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı karanfil aldığını görmek

Kahve falında kırmızı karanfil aldığını görmek

Kahve falında kırmızı karanfil aldığını görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, her daim Allah yolunda olacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, yeni bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı karanfil aldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişinin problemleriyle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kırmızı karanfil aldığını görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, işlerinin aksayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı karanfil vermek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı karanfil buketi görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı beyaz karanfil görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı karanfil almak sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı karanfil dağıtmak çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, para biriktirebileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı karanfil koklamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz karanfil görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir