AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş hurma görmek

Kahve falında kurumuş hurma görmek

Kahve falında kurumuş hurma görmek çok hayırlı işlere girileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine rivayet eder.

Kahve falında kurumuş hurma gördüyseniz:

  • Belirsizlikler nedeniyle duygusal yüzleşmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kurumuş hurma görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş çamaşır toplamak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş ırmak görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kurumuş dudak görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, koyu sohbetler edeceğine işaret eder.

Kahve falında kurumuş nane görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kurumuş ağaç dalları görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş buğday başağı görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir